How I knew I was transgender (FemaleToMale)

DK: Hvordan jeg fandt ud af, at jeg var transkønnet?

Mange venner og familiemedlemmer har spurgt mig om, hvornår jeg tog beslutningen (om at transitionere) eller hvornår jeg vidste, at jeg var transkønnet. Det er et svært spørgsmål at svare på. At være transkønnet er ikke noget, jeg selv har besluttet. Ej heller er der tale om én enkelt særlig beslutning. Jeg har altid følt, at jeg faldt udenfor alle kategorier, som jeg blev placeret i som f.eks. pige, kvinde, lesbisk, butch, osv. selvom jeg til en hvis grad har forsøgt at passe ind. For lidt over et år siden besluttede jeg mig som 39-årig for ikke længere at prøve at passe ind. Derefter besluttede jeg mig for at sige det højt.

Se Dade’s video nedenfor, hvor han taler om sin oplevelse af det. Videoen er på engelsk.