TRANSIT samtalegruppe for unge søger deltagere

Samtalegruppen er for dig, som er mellem 15-25 år og som har overvejelser omkring din kønsidentitet og/eller dit kønsudtryk. Det kan være, at du lige er begyndt at tænke over det, eller at du har haft spørgsmål om din kønsidentitet hele livet – uanset hvad, er gruppen et trygt sted, hvor du kan tale om de ting, du har brug for. Her kan du møde andre med lignende erfaringer – og være den du er.

Måske føler du dig hverken som pige eller dreng; måske oplever du, at det føles forskelligt på forskellige tidspunkter; måske har du lyst til at forandre din krop, så den passer bedre til dig – eller måske har du nogle andre erfaringer af kønsidentitet og trans. Dette og meget mere er der plads til at snakke om i TRANSIT Samtalegruppen. Vi har forskellige temaer fra gang til gang, men det vigtigste er selvfølgelig det, som du og de andre i gruppen, synes er vigtigt. Gruppen vil ledes af unge, voksne gruppeledere, som selv har erfaringer med transidentitet, og som sørger for en tryg ramme om gruppen.

Det er gratis at deltage i gruppen, og vi mødes en gang om ugen – 8 gange. Møderne vil ligge ca. klokken 18-20.30. Der vil være et let måltid og lidt at drikke.

Læs mere om tilmelding her.