Socialt arrangement for unge trans*personer (13-23 år)

En hyggelig get-together for unge transpersoner fra hele landet

Facebook-link til arrangementet
Alder: 13-23 år, hvilket er den primære målgruppe, men eventet er også åben for andre aldre.
Tid: kl. 12-18, lørdag den 30 januar.
Plads: Kapelvej 44, Nørrebro, 2200 København.
Arrangementet er gratis.
Tilmelding sidst 10, januar (men gerne hurtigest muligt) til: ungtrans@gmail.com

I løbet af dagen laver vi forskellige sociale aktiviteter, hvor vi lærer hinanden at kende. Eventet er tilrettelagt sådan at unge transpersoner fra hele landet skal kunne komme og være med. Det vil sige at de allerfleste af jer deltagere, kender ikke nogen af de andre deltagere i forvejen. Vi som arrangerer eventet er selv transpersoner, og vi har alle erfaring med at komme alene til et event for transpersoner, i håb om at lære nogen at kende.
Eventet er separatistisk, hvilket betyder at det kun er til for transpersoner, dvs forældre, gode venner etc, må desværre ikke deltage. Ingen vil stille spørgsmålstegn til om du er transperson eller ej, for det beslutter du selv, dvs eventet er tænkt til dig som er forvirret over din kønsidentitet, til dig som identificierer dig ikke-binært og/eller dig som identificierer dig som transkønnet.

Planen for dagen:
11.00 – 12.00 ”Check-ind”. For dem som kommer tidligt findes det mulighed for at sidde ned i caféen, drikke te/kaffe/saftevand og spise medbragt madpakke. Her er også forældre velkommen til at være med og komme med spørgsmål til os arrangører.
12.00 Eventet starter.
12.00 – 14.00 2 timer med sjove og interessante aktiviteter.
14.00 – 15.00 Frokost
16.00 – 17.00 Workshops
17.00 – 18.00 Fælles afslutning, inklusiv evaluering og planer for fremtiden.

Aktiviteterne og workshops omhandler de ting som kan være udfordringer i unge transpersoners liv, f.eks at være non-binær, at springe ud for venner og familie, sprog og pronominer samt behandlingsmuligheder. Vi som arrangerer vil fortælle om egne erfaringer med at være transperson, og forskellige strategier som hjulpet os i vores proces/transition etc.

Tilmeld dig gennem at sende en mail til ungtrans@gmail.com, hvor i du skriver: dit navn, telefonnummer, alder, hvor i landet du bor, om du har noget mad-allergi og evt. andre relevante ting om dig i forhold til planlægning af eventet. Hvis du har nogle spørgsmål må du selvfølgelig også komme med dem her. Vi sender et mere udførligt program til deltagerne en gang i januar.

Vi glæder os til at se dig!
Vh Thomas, Laura, Sasja, Pax og Mio