Om ændringer

Det første skridt ift. at transitionere er at erkende, at du nok er transkønnet. Dette kan være den allerstørste barriere, for derefter er det mere et spørgsmål om, hvordan du har lyst til at leve dit liv.

En transition kan omfatte alt fra navneændring, ændring af pronomener, operationer, brug af binder, packer, hår- og tøjstil til hormonbehandling, top-operation og juridisk kønskifte,

At transitionere socialt

Den sociale transition betyder, at man  ændrer man ændrer på sin sociale rolle eller status. Fra for eksempel at blive opfattet som en pige/kvinde ønsker man nu at blive opfattet som en dreng/fyr/mand, hvis det er det man føler sig som.

En måde at gøre det på kan til at starte med være at vælge et kønsneutralt navn eller et ‘drengenavn’. Læs mere om navneændring her. Det kan også være at begynde at gå med binder for at få en flad brystkasse. Læs mere om binders, packers under Ændringer.

På den måde kan man ‘prøve det af’ og mærke hvordan det føles med de forskellige ting. Noget kan føles godt lige fra starten, hvor andre ting kan føles ‘forkert’ eller ubehageligt. Nogle gange kan det også tage tid at vende sig til noget nyt, selvom det føles godt. Husk, at der ikke er noget, der er enten rigtigt eller forkert. Gør hvad der føles rigtigt for dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.