Om transFAQ

Velkommen til TransFAQ!

FAQ står for Frequently Asked Questions (eller ‘Ofte stillede spørgsmål’).

TransFAQ er en samling af viden og erfaringer skrevet af transpersoner. Her kan du læse om køn og identitet, at springe ud, hormoner, transfællesskaber og meget mere.

Hvem henvender TransFAQ sig til?

TransFAQ henvender først og fremmest til personer, som har det at transitionere inde på livet i en eller anden udstrækning og som ønsker mere information om transrelaterende emner. Det er vigtigt at understrege, at vi opfatter transpersoner som en særdeles varieret gruppe af mennesker, hvor der både findes ligheder og forskelle.

Retningslinjer for medier

Hvis du er journalist og ønsker at skildre transpersoner på en fair og respektfuld måde til at deltage på TV, i radio eller interviews, så er du velkommen til at kontakte os på nedenstående e-mailadresse. Vi svarer på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Hvem står bag?

Skribenterne bag siden selv identificerer sig alle indenfor kategorien transskønnet, der bl.a. dækker over termerne transmand, FTM (female to male), MTF (male to female), gender queer, osv. Vi ønsker at fortolke kategorien transskønnet så bredt som muligt og dermed understrege, at der ikke findes én rigtig måde at være transkønnet på.

Kontakt os på transfaqinfo@gmail.com for generelle spørgsmål eller forslag til siden.

God læselyst!
TransFAQ Redaktionen

people

5 kommentarer til “Om transFAQ

 1. Hej! Tak for din kommentar. Nogle gange virker trans*-begrebet ikke bredt nok, så vi er glade for, at du føler dig inkluderet her. Vi forholder os selvfølgeligt positivt overfor for ALLE former for kønsidentitet og kroppe. De bedste hilsner herfra Transfaq!

 2. Hej! Som akønnet er jeg utrolig glad for, at I inkluderer gender queer personer. Jeg er tit lidt nervøs over at blive set som “ikke trans nok”. Så tak 🙂

 3. Kære Alycia,

  Tak for din feedback! Vi er glade for, at du synes godt om siden og er helt enige i, at der mangler information om det at være transkvinde/transfeminin. Transfaq-redaktionen har brug for skribenter med kyndig viden på området og opfordrer alle til at bidrage til siden, hvis de kan. Du/de/I kan skrive til os på transfaqinfo@gmail.com for at høre mere. Vi har håber at høre fra jer! De bedste hilsner, Yoon.

 4. Som pre-op TS kvinder, syntes der er meget lidt her om at vaere TS kvinde og det mest er ang TS maend. Er det bar tilfaeldigt? (Maske er der ikke sa mang TS kvinder som de har kendskab til?) og haber der kommer mere info jeg kan har empatisere med.
  Ellers synte jeg at hjemmesiden er meget gode & kan samle kritisk information for at hjaelp og stotte.
  poj-poj med dettte!
  Vh Alycia

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.